Sănătos, Ştiri

Pâine la micul dejun

Bread-infography

Pentru a vă începe ziua extraordinar, consumaţi pâine la micul dejun!

Pentru a începe ziua cu dreptul, nu există nimic mai bun decât un mic dejun cu pâine caldă şi proaspătă, şi suficient timp pentru a savura fiecare îmbucătură. Plină de vitamine, fibre, carbohidraţi, proteine şi minerale, pâinea este o alegere ideală pentru toată familia. Iar diferitele ţări au diferite abordări pentru acest aliment uşor de preparat.

Toate tipurile de pâine, exact pe gustul dumneavoastră.În întreaga lume, pâinea cunoaşte forme de preparare aproape infinite. De la lipiile indiene la baghetele franţuzeşti, fără să uităm pâinea albă tradiţională, acum vă puteţi bucura de un tip diferit de pâine la fiecare masă, inclusiv la micul dejun. Fie că preferaţi o felie crocantă de pâine direct din prăjitorul de pâine, sau o bucată de baghetă moale unsă cu unt şi gem, pâinea este cel mai bun aliat pentru a începe ziua cu un zâmbet.

Puteţi alege, de asemenea, dintr-o mare varietate de arome. Dacă vă place pâinea feliată acum o puteţi avea cu tărâţe, cu făină integrală sau chiar şi fără coajă! Şi de ce să nu vă preparaţi singur pâinea? Recompensaţi-vă cu o maşină de pâine, astfel încât să puteţi încerca numeroase reţete diferite de pâine şi să vă pregătiţi pentru micul dejun prin coacerea unei pâini proaspete cu o seară înainte. Puteţi alege ingredientele, greutatea şi gradul de rumenire al crustei, astfel încât să se potrivească perfect gustului dumneavoastră!

Nimic nu se compară cu gustul unei baghete proaspete sau al unei pâini calde în weekend, aşa că îndreptaţi-vă spre brutăria favorită cel puţin o dată pe săptămână, pentru pâine proaspătă, direct din cuptor. Astfel veţi avea, de asemenea, ocazia de a încerca noi varietăţi şi vă va oferi un moment de pură plăcere gastronomică..

Pentru a afla mai multe despre pâine, analizaţi graficul nostru informativ, care vă stârni toate poftele.

Pentru a profita din plin de pâinea de dimineaţă, consumaţi alături şi o băutură caldă, preparată la cafetieră sau la fierbător, în funcţie de preferinţele dumneavoastră.

Descoperiţi totul despre viaţa crocantă!

INFO-PAIN-BIS-232x300