Sănătos

Cum să vă cântăriți în mod corect?

Indicații pentru cântărire: câteva trucuri și sfaturi pentru o cântărire corectă

Între cântar și dumneavoastră există o legătură complicată și nu complet lipsită de momente neplăcute! Cu toate acestea, utilizat în mod corect, cântarul, care este unul dintre obiectele indispensabile din baia dumneavoastră, v-ar putea deveni cel mai bun aliat.Pentru a vă obișnui cu el și, mai ales, pentru a vă cântări în mod corect, iată câteva sfaturi !

photo pèse personne

 

Transformați-vă cântarul într-un aliat al greutății și siluetei dumneavoastră

Dacă doriți să vă mențineți silueta tot timpul anului, este important să vă puteți controla greutatea. Dar nu faceți din aceasta o obsesie : cântăriți-vă periodic, la ore fixe, de preferat dimineața, imediat după ce v-ați trezit și ați mers la toaletă. Pentru o cântărire corespunzătoare, cântarul trebuie așezat pe o suprafață plană și tare, gresia din baie fiind ideală în acest sens.

Unele cântare dispun de memorie pentru a vă putea urmări evoluția greutății pe parcursul mai multor săptămâni. Cântarul de laTefal este aliatul dumneavoastră ideal şi vă ajută să vă menţineţi controlul greutăţii cu uşurinţă, memorând valorile de la ultima cântărire şi indicând evoluţia cu precizie.

Un alt indicator important, bioimpedanța. Cu ajutorul unui cântar cu analizator corporal care vă permite să aflați ponderea masei de grăsime, vă cântăriți într-un mod diferit: dispuneți de informații foarte precise cu privire la starea dumneavoastră în funcție de vârstă, înălțime și sex. O motivație în plus pentru a vă reapuca de sport și pentru a vă simți bine în corpul dumneavoastră.